onsdag 18 september 2013

Information Malmö & "Get Together Friday"



I morgon torsdag genrepar JAS-laget mot Malmö FBC nere i Malmö. Det blir återigen en kvalitativ match, denna gång med full speltid, mot ett bra motstånd. På fredag blir det lagaktivitet, en storartad FIFA-turnering under natten mot lördag. Vem vinner bataljerna?


Malmö - Åstorp/Kvidinge IBS
Var: Bäckagårdsskolans Sporthall, Malmö
Samling: Åstorp Sporthall klockan 17:50
Samling hall: Klockan 19:00

Samtliga spelare, ej talanggruppen, i JAS-laget är kallade.


"Get Together Friday"
Var: Hemma hos HenkeBoy
Samling: Åstorp Sporthall klockan 17:45
Avfärd mot Helsingborg: Direkt efter herrmatchen (ca: 22:00)
Adress Henrik: Södergatan 59, Helsingborg

Spelare som är uttagna till herrmatchen duschar kvickt för snabb avfärd mot Helsingborg och ansvarar själva för bra matpåfyllning.

Vi behöver få hjälp med skjuts in till Helsingborg!

Hos Henrik kommer det finnas tilltugg och det är givetvis OK att sova över till lördag, ta i så fall med sovsäck och något att ligga på. Om man vill bege sig hem framåt småtimmarna går det enkelt att ta sig kommunalt från Helsingborg alternativt att man frågar någon snäll om skjuts. Ta med en liten slant om vi behöver handla mer att mumsa på.

Hemma hos Henrik behöver vi fylla på med spelkonsoler och handkontroller, uppskattningsvis behöver vi 2-3 konsoler med 4 kontroller per enhet. Meddela Henrik på nummer: 0733612410.

Tillsammans är vi starka!

1 kommentar:

  1. Fantastiskt bra jobbat igår grabbar! Kul att se!

    För att vara på det klara i vad som bestämdes igår - Vem förutom Oskar tar med sig en Xbox 360 spelkonsol?

    Ni som har FIFA13 till 360, ta med er ett ex. Och alla som har handkontroller, ta även med er dessa. Vi behöver totalt 3 st FIFA13 och 12 st handkontroller.

    Under kvällen finns det även möjlighet att spela gamla hederliga brädspel (Settlers, Ticket 2 Ride, Finans) för dom som inte vill spela tv-spel samt för dom som inte kan (läs Christian).

    Ses sen!

    /H

    SvaraRadera