fredag 27 september 2013

Äntligen JAS-premiär!



Äntligen är det premiär i Juniorallsvenskan för Åstorp/Kvidinge IBS. Månader av förberedelser - fysträning, långa lördagar och krävande träningsmatcher. I morgon kommer det alla väntat på, moroten till allt slit - premiären i JAS.

- Vi har haft en trevlig och bra sommar. Jag tycker vi kommit samman i gruppen och det är högt till tak i vårt gäng. Rollsökningsfasen var obekväm för vissa  men nu är samhörigheten bra. Vi har en värdegrund baserad på killarnas tankar och tillsammans är vi starka, summerar Christian Hägerström.

Under försäsongen har laget matchat mot bland annat FCH och Malmö, tuffa matcher som kommer visa sig nyttiga när väl serien är igång. Inledningen av försäsongen fokuserades på grundtankarna i spelet med och utan boll. Vidare har man på de gemensamma JAS-träningarna prioriterat teamkänslan, omställningar i spelet och special teams.

- Vi ville tidigt skapa ett bra arbetsklimat där vi tillsammans trivs och vet vad som gäller. Grabbarna har snappat upp mycket och framförallt kommit med ovärderlig input till oss ledare, informerar Henrik Politis.

I morgon lunch rullar bussen från Åstorp och det är med stor nyfikenhet laget och supportrar beger sig upp mot Göteborgs södra utkanter. Almåsskolan är spelplatsen och för motståndet står Lindome. Resan har börjat...


Lindome - Åstorp/Kvidinge IBS
När: Lördagen den 28 september
Var: Almåsskolan, Lindome
Tid: Matchstart 15:30
Samling: Åstorp Sporthall 12:00

Ät stabil frukost och lättsam lunch innan samlingen.
Ta med eftermiddagsmål som äts på bussen.


Åstorp/Kvidinge hoppas på härligt läktarstöd och ser fram emot en go fight!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar