söndag 1 mars 2015

Fabian Hansson inför Partille!



JAS-laget beger sig snart norröver och det är äntligen dags för kvartsfinal i Juniorallsvenskan. Bussen styr mot Göteborg och för motståndet står Partille. Hemsidan tog sig en pratstund med härföraren Fabian Hansson.


Tjena "Fabbe", hur är läget med dig?
Bara bra. Håller på att packa det sista. Det kommer bli en riktigt bra dag idag.

Kvartsfinal i JAS, hur är läget i laget?
Känns bra, laget är taggade och det är detta vi har väntat på sedan vi säsongen började. Vi har spelat kvartsfinal och stora matcher innan och alla vet vad som krävs för att ta oss vidare.

Hur går dina tankar inför matchen?
Positiva. Bra laddning. Förväntar mig en tuff match mot bra motstånd. Jag är fullt inställd på att familjen kommer göra allt för att vinna. Vi ska till Innebandyfesten.

Matchgenomgång genomförd, vad tror du om dagens match?
Vi kommer äga mycket boll och vi kommer vårda den. Vi har ett mycket bra försvar och det gäller att vi fortsätter sätta stopp för motståndarnas styrkor.

Hur är känslan att lira slutspelsmatch i JAS?
Tillsammans med att vinna är dessa matcher de roligaste som finns att spela. Jag är stolt över att få spela kvartsfinal i Juniorallsvenskan.

Vad tror du gör att ÅKIBS vinner idag?
Vi är ett starkt lag med stor tro på det vi gör. Vi har tre bra formationer och vi kommer vara effektiva och skoningslösa när lägena kommer. Vi vet vad krävs och vi är redo för utmaningen.

Vad kommer du själv bidra med i dagens match?
Många goa avslut, rätt inställning och ett krigarhjärta.

Några goa avslutande ord?
Forza Å/K. #skägg


Hemsidan tackar Fabian Hansson för pratstunden. Mot festen!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar