lördag 28 februari 2015

Coach Christian inför kvartsfinalen!



Åstorp/Kvidinge har återigen tagit sig fram till kvartsfinal och under söndagen beger man sig till Göteborg för match mot Partille. Förberedelserna har varit bra och under torsdagens matchgenomgång var fokus och laddningen på topp. Hemsidan passar på att ta pulsen på coach Christian Hägerström.


Tjena Christian, allt bra inför söndagens match?
Bara bra, man går i väntas stunder och det känns riktigt bra inför söndagens match. Vi är redo för uppgiften!

Partille på andra sidan, vad säger du om motståndarna?
Ett stabilt lag med flertalet irrationella spelare. Jag har sett Partille ett par gånger denna säsong och vi är ödmjuka inför uppgiften. Givetvis möter vi ett bra lag, alla lag i kvartsfinal håller hög kvalitet. Vi har haft en tydlig genomgång av motståndarna och är väl förberedda på vad som komma skall.

Seger i åttondelen mot Höllviken, hur är din syn på matchen?
Höllviken var bättre än vad jag trodde. Vi var beredda på ett tight arbetande lag i försvar som lever på ett par utkristalliserade offensiva spelare. Jag tycker vi kontrollerar matchen samtidigt som vi ibland blir naiva och faller ur gameplan. En mycket väl genomförd match från vår sida.

Åstorp/Kvidinge andas positiva vindar, vad tror du om framtiden?
Jag trivs verkligen i föreningen och vi håller på att bygga någonting intressant tillsammans. Herrarna i Allsvenskan tog en riktigt tung seger mot Kalmarsund och säkrat kontrakt närmar sig. Samtidigt fokuserar vi på avancemang till Innebandyfesten och P14 är i Newbodycupslutspel. Lägg därtill en spännande damsatsning... Åstorp/Kvidinge är på frammarsch!

Fokus på kvartsfinalen, hur är läget i truppen?
Fokus är påkopplat och vi är redo för kvartsfinalen. Vi matchar full trupp och samtliga spelare är rejält laddade för utmaningen. Vi hade en bra genomgång i torsdags och ser med spänning fram emot kvartsfinalen. Alla är på riktigt gott humör. Jag kan lova dig att Åstorp/Kvidinge kommer att sälja sig dyrt.

Något speciellt som sticker ut i uppladdningen?
Vi har helt klart slutspelets hetaste upplagor av slutspelsskägg. Allt från fjunisar till riktiga legender. I övrigt märks det att turneringen börjat på allvar, fokus har intensifierats och alla är mer närvarande. Vi är så grymt trygga i det vi gör och vi kommer fortsatt tugga på.

Några avslutande ord inför kvartsfinalen?
Ta chansen att se framtidens stora stjärnor. Jag kan lova er en fantastiskt match mellan två bra innebandylag. Vi kommer göra allt som står i vår makt för att bjuda just dig på stor show. Vi är starka och vi kommer göra allt för att segra.


Hemsidan tackar Christian för pratstunden. Slut upp för Åstorp/Kvidinge och bege er norröver till Göteborg. Ditt stöd betyder mycket!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar