söndag 1 mars 2015

Blytung förlust i kvartsfinalen!



Säsongen i Juniorallsvenskan är över. En blytung förlust mot Partille i Göteborg sätter stopp för Åstorp/Kvidinges frammarsch. Ett dunkel och tomhet råder och det gör ont. I det mörka gäller det att blicka framåt. Avslutande matcher i respektive herrserie och HJ18 samt kommande DM. I motgång gäller det att reflektera och dra lärdom. Vi är alltid starka tillsammans!

- Jag lyfter på hatten och gratulerar Partille till segern. Vi möter ett bra lag som verkligen tagit på sig blåställen. Varken ledare eller spelare hos oss gör jobbet fullt ut, då åker man på stryk i en kvartsfinal. Visst är det bittert och surt, vi älskar verkligen att vinna. Vi kommer säkerligen älta det här ett tag men det gäller att vara klok och sorterar i varför det blir som det blir ibland. Jag är den första att reflektera. Jag är övertygad om att vi reser oss igen och kommer stärkta ur detta, meddelar Christian Hägerström.

Närmast väntar två matcher i HJ18-serien onsdag och fredag. Chans att ladda om och jobba vidare. Mer information kommer inom kort.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar