lördag 5 april 2014

DM Å/K IBS - Landskrona 0-3

Å/K IBS - Landskrona 0-3 (0-0,0-3)
Inför matchstart så ställer båda lagen upp i mitten i en ring och ropar 1.2.3 MALMÖ! Det är en lätt stämning i de båda lagen.

Första perioden drar igång och kort efter så får Erik göra en vass räddning. Anfallet efter har Landskrona ett skott i ribban. Vid 9:53 så åker Simon ut 2 min för liggande spel. Vi håller tätt i boxen. Kort efter st Maccan ett skott i stolpen. Spelet är i väldigt lågt tempo och inget av lagen verkar  vilja spela innebandy.  Vid 12:14 åker en Landskrona spelare ut 2 min efter att han sprungit igenom målet och kastat det framför sig. Det råder total förvirring bland domarna och de blir rena löjan när de båda lagen klunsar om vem som ska få frislaget. Efter tre dubbel saxar så vinner Adam med sin sten mot Landskronas sax! Vi har bra PP men får inte in bollen och perioden slutar 0-0.

Andra perioden börjar efter en rannsakning bland killarnas insatts i första. Vid 3:47 så åker Oliver ut 2 min för slag. Med 6 sekunder kvar på boxen så gör Landskrona 0-1.  Vi försöker få i gång killarna men när 0-2 kommer billigt vid 7:48 så känns det som att vi har gett upp. Saken blir inte bättre av att inga av våra vassa avslut går in i mål. Det vill sig verkligen inte och när 0-3 kommer vid 10:26 så blir det ännu mer uppgivet. Vi stuvar om och sätter ihop 2 femmor och vilar Simon som har känningar i ryggen. Det vill sig inte alls och matchen slutar 0-3. Vi lyfter på hatten för Landskrona som hade lite mer energi än oss i dagens sista match.

Dagens sista match stod mellan två lag som var klara för finalspel. Vi spelade om vem som skulle få stiga upp först. Killarna hade ingen gnista eller så ville de helt enkelt upp tidigt för det blev en promenad förlust. Hur som helst så lägger vi denna matchen bakom oss och laddar om för morgondagens finalspel.