onsdag 17 juli 2013

Säsongens premiärmatch!


 
 
Foto: Malmhaug hemsida
 
 
Efter ett par givande heldagar och träningar är det nu dags för säsongens första match. På söndag beger sig Åstorp/Kvidinge JAS söder ut för att möta Malmhaug JAS i en rafflande träningsmatch. Malmhaug är känt för att fostra bra innebandyspelare och genom åren har deras duktiga 95-lag skördat framgångar. Matchen kommer mycket lägligt och Åstorp/Kvidinge vill gärna ha svar på huruvida säsongens inledande samlingar gett resultat.
 
 
- Det ska bli kul att komma igång och vi ser fram emot att få testa våra nya tankar på "allvar" i och med fighten mot Malmhaug. Jag är nyfiken på hur mycket grabbarna har tagit in och väntar med spänning på att se resultatet av vår hårda träning. Vi är ett gott gäng och tillsammans har vi redan visat oss själva att vi blir att räkna med redan i år. Härligt med match på söndag, informerar Christian Hägerström.
 
 
Under onsdagen blir det en lättare träning där genomgång av kommande helgs match står på schemat. Tidigare träningar vittnar om god uppslutning och det är en laddad trupp som åker ner till Malmö.
 
 
Malmhaug JAS - Åstorp/Kvidinge JAS
 
När: Söndagen den 21 juli
Arena: Kulladals Sporthall
Matchstart: 14:30
 
Samling hall: 13:15
Samling Åstorp Sporthall: 12:00
 
 
Meddela i kommentarfältet om du åker direkt, har plats över i bilen eller behöver skjuts.
 
 
Tillsammans är vi starka!


1 kommentar: