söndag 18 januari 2015

Rikard Göransson inför Lindås!



Timmarna till säsongens sista gruppspelsmatch i Juniorallsvenskan närmar sig. Pågarna är laddade, publiken värmer upp i stugorna och motståndarna sitter nervöst på väg ner till Skåne. Åstorp/Kvidinge sitter i förarsätet och det kommer bli åka av, två av Sveriges bästa JAS-lag möts i en direkt avgörande match om seriesegern. Hemsidan tar pulsen på Rikard Göransson.


Hej Ricky, hur är läget?
Det är riktigt bra med mig, en god natts sömn har gjort susen och jag är riktigt laddad. Vilken härlig match det ska bli idag!

Sista gruppspelsmatchen i JAS, vad tycker du om ÅKIBS insats?
Vi har spelat stabilt och bra överlag. Vi vet att vi har en växel till att lägga i och det känns verkligen som att truppen är laddad inför dagens match.

Vilka är Åstorp/Kvidinges starkaste styrkor?
Vi har många vinnarskallar, är bra fysiskt tränade och framförallt är alla inställda på att gå segrande ur varje strid. Vi har en bra spelidé och alla ledare och spelare är trygga med varandra. Spelspecifikt är vi världsmästare på spelvändningar.

Du har själv gått från klarhet till klarhet, vilka är dina främsta egenskaper?
Det defensiva jobba, jag är trygg och lugn i mig själv och vet vad jag ska göra. Vidare har jag ett bra skott, ett skott som kan nyttjas mer.

Lindås på andra sidan, väcker det goa minnen från förra säsongen?
Sköna minnen, en riktigt tuff match och skön seger. Positiva minnen men idag är det en helt ny match med nya förutsättningar.

Vad krävs för seger i dagens match?
Att alla levererar en bra prestation och följer de direktiv vi får. Det kommer bli mycket folk på läktaren, vi lirar i vår hemmaborg och vi ska verkligen njuta av att få lira en go match som denna.

Slutspelet närmar sig, vilka nycklar öppnar dörren till Festen?
Vi lägger i ytterligare en växel och ser till att få ut det sista tillsammans. När detta är gjort är det inga som stoppar oss från att ta hem hela turneringen.


Hemsidan tackar Rikard för pratstunden och önskar stort lycka till. Se till att bege er till Åstorp/Sporthall klockan 14:00 - du kommer inte att ångra dig!

Ditt stöd betyder mycket!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar