lördag 27 september 2014

Premiär i Juniorallsvenskan!



Äntligen! Nu är det återigen dags för Åstorp/Kvidinge att kliva in i hetluften. Senaste tidens förberedelser har sett lovande ut och det är med en rejält portion laddning pågarna tar sig an uppgiften. De interna förväntningarna är stora men medvetenheten om vad som krävs är större. Laget genomsyras av vinnarskallar, trygghet och kamratskap - faktorer som skapar helhet och gemenskap. När Åstorp/Kvidinge JAS spelar så spelar man tillsammans.

- Vi är starka tillsammans. Anspänningen är hög och det ska den vara. I morgon ska vi bära våra huvuden högt och tillsammans skapa förutsättningar för att lyckas. Var och en ansvarar för att bidra till helheten, varje spelares inställning räknas. Spela innebandy, hälsar Henrik Politis.

Premiärmatchen spelas på bortaplan mot Munka/Ljungby. Nu kraftsamlar vi och gör Munkahallen till vår hemmaborg!


Munka/Ljungby - Åstorp/Kvidinge
När: Söndagen den 28 september
Var: Munkahallen
Samling: 15:30
Matchstart: 17:00


Sprid ryktet och bege er till Munkahallen för att stötta pågarna. Forza ÅKIBS!

- I morgon smäller det. Vi har visat prov på bra spel och stark gemenskap under försäsongen. Magen är med och den säger att vi kommer vara fokuserade och beslutsamma i morgon. Jag ser verkligen fram emot premiären och jag kommer ge allt för seger, avslutar Christian Hägerström.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar