fredag 26 september 2014

Genrepsseger mot Stanstad



Victor & Benjamin analyserar matchen

Under torsdagskvällen gästade Stanstad nordvästra Skåne för JAS-genrep. Stanstad ställde upp med ett par nygamla ansikten och har på pappret en bra trupp. Fokus för Åstorp/Kvidinge var attityden, spelvändningarna, djup & bredd samt strukturen i försvarsspelet. En riktigt bra genomkörare önskades.

Summering kan tydligt göras utifrån matchens tre perioder. Första var riktigt bra. Raka linjer, rappt spel och go inställning. Andra blev sönderryckt av många utvisningar och såväl energi som fokus dalade i hemmalaget. Efter uppsträckning i paus spelades sista perioden av på ett mycket bra sätt. Slutsegern (8-2) var odiskutabel och samtliga 19 spelare i Åstorp/Kvidingen fick rejält med speltid.

- Trevlig men smågrinigt. Precis som det ska vara i ett genrep. När vi har laddat batterierna och kopplat på jobblampan (fokus) så presterar vi mycket bra innebandy. När fokus tappas så blir vi stirriga och enkelspåriga. Nu ska vi matcha på olika håll i helgen, se till att återhämta oss och sedan ställa in siktet på Munka. Klart jag är nöjd med dagens insats. Vi ser riktigt stabila och trygga ut inför premiären på söndag. Jag kan lova att vi är rejält laddade och vi kommer välta berg för segern, avslutar Christian Hägerström.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar