onsdag 5 mars 2014

Seriefinal och JAS-slutspel!



Vilken härlig långhelg Åstorp/Kvidinge JAS står inför. I morgon torsdag vankas seriefinal i Skåneserien och på lördag vänds blickarna mot Göteborg där Lindås väntar i JAS-kvartsfinalen. Lördagens hemmamatch mot FCH flyttas således till bortaplan. Detta har diskuterats internt i laget och man är överrens om fördelen med plastgolv och bra motstånd innan helgens match.

- Istället för ytterligare en hängmatch så får vi en bra genomkörare och möjligheten att spela på liknande plastgolv som i X3M-arena. Det ska bli riktigt kul att först spela toppmatch i Skåneserien och sedan bege oss norröver i JAS. Vi är trygga, harmoniska och sådär lagom griniga - helt enkelt perfekta förutsättningar, informerar Christian Hägerström.


Helsingborg - Åstorp/Kvidinge
Matchdag: Torsdagen den 6 mars
Spelplats: Helsingborg Arena A
Matchstart: Klockan 20:00
Samling: 18:45 i entrén

Lindås - Åstorp/Kvidinge
Matchdag: Lördagen den 8 mars
Spelplats: X3M Arena
Matchstart: Klockan 14:00
Samling: 08:45 i klubbrummet


På lördag blir det en kortare genomgång i klubbrummet, ta gärna med egen frukost om ni inte äter det innan samlingen. Tanken är att laget åker minibussar upp till Göteborg men detta bekräftas först under torsdagen. Om det inte blir minibussar önskas skjuts av supportrar, meddela gärna i kommentarsfältet om ni har lediga platser. På vägen upp vankas det lunch på IKEA Kållered, ta med peng för detta. Kan det bli ett Donkanstopp på vägen hem?

- Fy attans vad vi ska spela innebandy i morgon och i helgen. Jag har världens bästa suprise när vi vunnit serien och när vi åker till festen, hälsar Henrik Politis.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar