måndag 10 mars 2014

Segerns sötma & framtida utmaningar



Efter helgens bragdartade och välförtjänade seger i JAS-kvarten vänder vi veckoblad och vardagen kallar i och med måndag. Ovan ser vi delar av centrala Örnsköldsvik. Staden i norr där Innebandyfesten kommer spelas sista helgen i mars, en fest där Åstorp/Kvidinge är inbjudna.

- Vi gör en fantastiskt stark insats där varje påg bidrar med allt. Jag har gått runt med en småflin på läpparna hela söndagen och det hela känns verkligen rätt. Jag är grymt imponerad över vårt team och som tränare kan jag bara buga - ni grabbar förtjänar verkligen detta, konstaterar Christian Hägerström.

Semifinalmotståndare bestäms på onsdag eftermiddag. RIG Umeå spelar hemma mot Järfälla. Oavsett motstånd har arbetet med "Örnsköldsvik" redan dragit igång. Hotell för spelare/ledare är säkerställt och just nu tittar vi på resa t/r. I och med detta önskas ett föräldramöte i samband med matchen på fredag. Beroende på herrarnas kval till Allsvenskan så är truppen till matchen inte spikad, vi ser dock att så många som möjligt kan närvara.


Föräldramöte
Datum: 14 mars
Tid: 18:30 i klubbrummet
(matchstart 19:30)


Frågor, tips och funderingar hänvisas till Lennart Hultberg.

Mot nya utmaningar - Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar