fredag 6 december 2013

Uppdatering från verksamheten!



Det har hänt en del sedan sist. Helsingborg, med starkt lag på pappret, besegrades på bortaplan och Åstorp/Kvidinge är fortfarande obesegrade i HJ18-serien. Föregående helg var USM-laget uppe i Göteborg för regionslutspel. Efter en gedigen insats under lördagen tog man sig vidare till söndagens slutspel. Spelskickliga och duktiga Lindås slogs tillbaka i åttondelsfinalen med 4-2, en seger som medförde kvartsfinal i SM mot lokala kollegan FC Helsingborg. Matchen böljade fram och tillbaka under 3x15 minuter och det var ledsamt nog motståndarna som drog det längsta strået genom 6-5 i sudden...

- En av dom tyngre förlusterna i karriären. Jag är dock grymt imponerad över killarnas inställning, karaktär och mod. Vi börjar trevande mot Halmstad, spelar uselt och oinspirerat mot Skurup men tar oss trots det vidare till söndagen. Mot Lindås växer vi flera meter och samtliga står för en grym insats. Kvartsfinalen är en match i sig, vi kontrollerar och spelar moget. Tillfälligheter avgör och med facit i hand kan vi återigen se tillbaka på en bra match. Nu blickar vi framåt med siktet inställt på JAS och segersviten i skåneserien. Jag trivs verkligen i det här gänget och ser fram emot nya utmaningar, hälsar Christian Hägerström.

I morgon väntar match mot Landskrona på bortaplan. Åstorp/Kvidinge kan rycka i tabelltoppen och det är säkerligen laddade gubbar som rullar söderut.


Åstorp/Kvidinge - Landskrona

Plats: Semmehallen, Landskrona
Matchstart: 14:00
Samling hall: 12:45
Samling Åstorp: 12:15


Slut upp publiken, nu stöttar vi pågarna till framgång.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar