torsdag 16 oktober 2014

Inför Lindome borta!



Ikväll är det dags för andra matchen i Juniorallsvenskan. Åstorp/Kvidinge beger sig mot Göteborgs utkanter för bortamatch mot Lindome. De skånska krigarna slog Munka/Ljungby i premiären och har ikväll siktet inställt på ytterligare en trepoängare.

- Mot Munka var nerverna utanpå matchdressen och vi kom inte riktigt upp i normal standard. Motståndarna gör det bra och vi hade svårt att komma till de avgörande lägena. Mycket starkt att rycka upp oss inför tredje och på ett övertygande sätt avgöra, analyserar Peter Bengtsson.

Lindome började serien med att kryssa mot Mölndal. Vidare har man två svidande försluster mot Lindås och Munka/Ljungby. Man spelar i charmiga Almåsahallen och kommer säkerligen vilja visa sin hemmapublik att formsvackan är kortvarig.

- Jag har kollat på Lindome i år och deras spel påminner om föregåendes säsongs. Man vill spela ett aggressivt försvarsspel och framåt är det ett par aviga spelare som ska avgöra. Det gäller att vi från start går in med rätt attityd och sätter vår prägel på matchbilden. Vi går för seger, meddelar Christian Hägerström.

I kvällens match presenterar sig nyförvärvet Albin Wallin. Abbe är en mångsidig spelare som kan nyttjas på flertalet positioner. Styrkor ligger i fysiken, skottet och ledaregenskaperna.

- Det ska bli riktigt gott att komma igång ikväll. Åstorp/Kvidinge är verkligen ett skönt gäng. Jag ser fram emot matchen ikväll, det är både spännande och förväntansfullt, hälsar Albin Wallin.

Det finns fortfarande platser kvar i bussen som lämnar Åstorp vid tretiden. Se tidigare inlägg. Med siktet inställt på Göteborg - Forza ÅKIBS!

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar