lördag 22 februari 2014

Nedslag hos Åstorp/Kvidinge JAS



I morgon är det äntligen slutspelsfight i JAS då Åstorp/Kvidinge ställs mot Gårdarike i åttondelsfinalen. Harmonin är på topp och den goa grinigheten finns där. Det kommer blir åka av hemma i borgen och pågarna önskar givetvis ert stöd - nu fyller vi hallen!


Åstorp/Kvidinge - Gårdarike
Matchstart: 15:30
Samling: 14:00


Föregående helg bjöd på heldag med enklare teambuilding och prestigefylld FIFA-turnering. Efter sedvanlig lottning, med tillhörande psykning, var spelschemat spikat. Regerande mästarna Henke & Ricky fick chansen att försvara sin titel, det var tydligt att alla ville slå just detta team. Diverse skrällar, drömmål och tunnlar senare var vi framme vid final. Ricky hade dessvärre fått lämna i förtid och Victor fyllde hans plats med den äran. Henrik stod pall för trycket och segrade återigen, denna gång tillsammans med Sidekick Victor. Hemsidan analyserar att Henrik fortfarande är 16 år i sinnet...

 
Vidare är nu Skånemästerskapen lottade och klara. P16-turneringen går av stapeln 29-30 mars och gruppspelet är förlagt i Munkahallen. Åstorp/Kvidinge är lottade i en trelagsgrupp och för motståndet står Munka/Ljungby och Bjärred. P18-turneringen spelas helgen efter, 5-6 april, och matcharena är Kungsgårdsskolan i Ängelholm. Lottade motståndare är Landskrona, Malmö och Engelholm. I denna klass går slutspelet i självaste Åstorp.

Närmast vänds blickarna mot den goa fighten i morgon.

Tillsammans är vi starka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar