onsdag 7 augusti 2013

Förlust i ramträffarnas match

ÅKIBS - FC Helsingborg 2-4(2-1,0-3)
Vi får en smakstart på matchen och lyckas sätta 1-0 redan efter 40 sekunder. Hobbe spelar bollen från slottet ut till Fabian på vänsterkanten. Fabian skjuter och målvakten släpper returen bakom kassen. Fabian snappar upp returen och kliver fram och tar ett nytt skott. Bollen rullar på armen på målvakten och in i mål. FCH kvitterar till 1-1 vid 7:29 med ett skott från högerkanten. Vid 8:18 så trycks Fabian över sargen och vi får spela powerplay i 2 min. Bollen går runt och vi har många chanser att sätta dit den och med bara 4 sekunder kvar på PP så skjuter Fabian ett skott som går utanför men studsar i sargen ut på andra sidan om målet där Benjamin påpassligt snappar up bollen och lägger in den i mål.
Andra perioden kommer vi lite ur fas när domaren missar en hands. Med fel fokus på grabbarna så blir det fel snack i båset och kort efter så åker Dennis ut 2 min. I första vågen så gör Erik en kanonräddning när kan kastar sig efter bollen i värsta fotbollsmålvaktsstil och plockar bollen. Det bör med skott på mål och Erik räddar igen men vet inte att han har bollen mellan benen och vara behöver slå ihop dem när en FCH forward knycker bollen och lägger in den i mål till 2-3 vid 5:04. Vid 8:20 så går vi bort oss och FCH kan spela klapp klapp i en spelvändning och slå in bollen i tom bur, snyggt och enkelt. Vi tar time-out vid 11:05 och formerar om våra styrkor. Fram tills nu så har vi inte haft mer än 5 skott och inget på mål i denna perioden. Nu haglar skotten på mål och vi har 1 ramträff. Lite snörpligt att FCH gör 2-4 vid 12:34 när vi har dragit upp tempot. Vi kämpar vidare och skjuter skjuter och skjuter och har ytterligare 2 ramträffar men ingen boll vill gå in. När matchen är slut så har vi skjutit 17 skott de sista 4 minuterna varav 9 på mål men det ville sig bara inte.
Nu taggar vi om för match mot Malmö FBC 16:00.